Hvor sidder pauseknappen? – Året der gik

Hvis du ved, hvor tiden gemmer sin pauseknap, må du meget gerne fortælle mig det. Tror nemlig at knappen til at spole frem, har sat sig fast. Tiden går alt for hurtigt.

Det er næsten et år siden jeg drog på højskole i 5 måneder, og sikke en oplevelse. Jeg var spændt på at møde nye mennesker, lære nye ting og om energien kunne klare det. Jeg bliver desværre hurtigt træt, både i kroppen og i hovedet, så det handler om ikke at presse for hårdt på.

Jeg har altid gerne ville en masse, og det vil jeg stadig. Og når man gerne vil det hele, kan man til sidst ikke følge med, eller også kører man træt i det. På Vestjyllands Højskole lærte jeg mine grænser at kende, og at det er okay at tage en stille og rolig dag til at lade op. En meget vigtig ting at huske i en travl hverdag.

Der er ikke gået en dag, hvor jeg ikke har tænkt tilbage på højskolen. Det var hårdt at være på hver dag, men stemningen, oplevelserne og de vidunderlige mennesker gjorde opholdet perfekt. Jeg glemmer aldrig, hvad vi altid blev mindet om:

”Gør det du er glad for, og gør det hver dag.”

Det citat vil jeg have hængende, når jeg får et rigtigt forfatterrum.

Efter mit ophold er jeg for alvor også begyndt at drømme om at få mit eget sted. Højskolen er første gang jeg har været hjemmefra i så lang tid, og det var egentlig rart at have sit eget. Så vi har været ude at kigge på huse og snakke med banker, men der er ingen hjælp at hente. Og Holstebro har ikke lejligheder der er store nok til at dække mine behov. Kommunen er ikke specielt hjælpsomme, og jeg har intet hørt, siden jeg klagede. Mon 2018 bliver året hvor jeg får lov til at flytte hjemmefra?

2017 bød på mange nye ting. Jeg fik et logo til min forfatterside, jeg fik tilhørende visitkort, lavede mine hjemmesider om, deltog i et online kursus i online markedsføring, blev fast blogger hos ProPatienter og er sprunget ud som bogblogger. Jeg takkede også af som ambassadør hos Movellas efter 3 gode år. Min kære roman har også endelig fundet sin retning, så nu er der ingen undskyldning for ikke at skrive.

2018 bliver på mange måder et spændende år. For første gang har jeg ingen faste ting, jeg skal på bestemte tidspunkter. Ingen skole, ingen kurser, intet er fastsat. Jeg ved, at jeg vil have gjort romanen klar til at blive indsendt til et forlag, og jeg vil fortsætte med at anmelde bøger. Men derudover er intet sikkert. Får jeg mit eget sted? Hvad bliver mit næste projekt? Kommer der en udgivelse mere til samlingen? Hvad tillader energien?

Jeg ser frem til et nyt og spændende år.

Hvad ser du tilbage på? Og hvad ønsker du af det nye år?

4 thoughts on “Hvor sidder pauseknappen? – Året der gik

  1. Rose-Maria siger:

    Har læst din blog. Dejlig læsning om dit liv, dine tanker, dit mod og di e udfordringer. Glæder mig til at følge dig. Og glæder mig til engang at læse din roman❤️

  2. Rigtig godt nytår til dig . Mål og drømme er gode at have . Det er vigtig at lytte og mærke efter hvad kroppen fortæller og få det bedste ud af hver dag. Den tid der går godt kommer aldrig skidt tilbage. Et slogan vi bruger meget . Fokusere på det positive der virker og tager de pauser der skal til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s