Foredrag

Har du lyst til at vide mere om hvordan det er at leve med muskelsvind? Eller arbejder I på klassen med et tema, hvor det kunne være relevant, at høre lidt om erfaringer fra virkelighedens verden? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

I alle mine foredrag fortæller jeg åbnet og ærligt, om hvordan det er at være ung med muskelsvind, med fokus på hvordan jeg er kommet hertil, hvor jeg er i dag. Jeg har oplevet mange ting allerede, og jeg kunne snakke i flere timer, så for alles skyld har jeg lavet nogle forskellige foredrag, der beskæftiger sig med hver sit område.

Foredrag 1: Drømme og hjul
Hvad betyder det at have muskelsvind og hvordan lever jeg med det?

Her fortæller jeg om hvordan muskelsvinden har påvirket mig og mit liv, og om at følge min drøm alligevel. For det er ikke altid let, men jeg lader mig ikke stoppe. Der er altid en vej.

Foredrag 2: Fornyede kræfter – livet med respirator
Her går jeg i detaljer om tiden før, under og efter operationen, hvor jeg fik respirator. Jeg fortæller lidt om alle tankerne, der fløj gennem mit hoved, særligt vedrørende mit udseende, og om alt det der fulgte med respiratoren – hjælpere 24/7 og et hav af hjælpemidler. Noget andet respiratoren også førte med sig, er livskvalitet, fornyet energi og mulighed for at udforske verdenen. Det handler også meget om accept af ens egen krop, og om at få det bedste ud af situationen.

Foredrag 3: Historier på hjul
Vi har alle drømme, men ofte bliver de heller ikke til mere end det – en drøm. Min forfatterdrøm er det der har holdt mig kørende, og i dette foredrag vil jeg fortælle om min vej til at blive forfatter. Den er fyldt af bump, men hele rejsen værd.

 

Hvis der er andre emner, I gerne vil høre om, så skriv endelig. Jeg tilpasser gerne foredraget efter ønske.

Varighed:
Alle foredrag varer omkring 1 time alt efter hvor mange spørgsmål der er. Er der mange spørgsmål, bliver jeg gerne lidt længere og uden ekstra omkostninger. For mig er det vigtigt, at ingen sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Niveau:
Kan tilpasses alle aldersgrupper.

Honorar:
2.500,- + kørsel

For mere info eller booking kan jeg kontaktes på:
Tlf: 25 78 07 11
eller
mail: mitlivmedmuskelsvind@gmail.com

Praktiske informationer:
– Jeg taler ikke så højt, så hvis det er et større lokale, har jeg brug for en mikrofon. En almindelig skoleklasse er det største jeg kan klare uden mikrofon.
– Jeg bruger PowerPoint, og medbringer selv computer. Skal bare have adgang til en projektor. Er det ikke muligt, vil jeg gerne have besked, så jeg kan forberede andet visuelt.
– Jeg sidder i elektrisk kørestol, så adgangsforholdene skal være så jeg kan komme rundt.
– Jeg har min personlige hjælper med, som hjælper mig med alt det praktiske.

Det siger andre:

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s